Miért a Kunsági Cégjegyzék?

Könnyen Kezelhető

Fontos volt számunkra, hogy az oldal könnyen kezelhető legyen. Éppen ezért igyekeztünk azt úgy megformálni, hogy menürendszere és tartalma egyértelmű, logikusan felépített legyen. Oldalunk leghatékonyabban nagyobb méretű kijelzőkön használható, de szintén a könnyebb kezelhetőség érdekében mobil eszközökre is optimalizáltuk!

Gyors

Annak érdekében, hogy az oldal gyors IS legyen, lecsupaszítottunk róla minden sallangot, és felvérteztük a legmodernebb technológiákkal. Az oldal forráskódja, felépítése követi a legújabb szabványokat, képtömörítést használ, optimalizált, amivel ráadásul spórol a mobilinternetet használóknak is.

Pontos

Felhasználóink számára talán az egyik legfontosabb dolog, hogy az oldal pontos IS legyen. Éppen ezért az adatbázisban található adatokat folyamatosan frissítjük.

Biztonságos

Oldalunk része az úgynevezett SSL, ami egy speciális tanúsítvány angol nyelvű rövidítése. Lényege, hogy egy titkosított csatornát hoz létre az oldal és a felhasználók között, így a két fél között zajló kommunikációba, adatcserébe más harmadik személy nem képes "belehallgatni" és így a felhasználóról adatokat gyűjteni.

Reklámmentes

A reklámmentesség manapság már ritka dolognak számít. Oldalunk reklámmentességét elsősorban azok a cégek, vállalkozások, vállalkozók biztosítják, akik előfizetnek a megjelenésért, illetve azok a támogatóink, akik egyénileg járulnak hozzá az oldal támogatásához. Ezúton is köszönjük nekik!

Megbízható

Nálunk nincsenek rejtett költségek, nincs trükközés, nincs átverés. Az ingyenes szolgáltatás valóban ingyenes, és az is marad. Ha lejár a megrendelések 1 éves időtartama, mi felvesszük a kapcsoltot az ügyfelünkkel, és megbeszéljük a továbbiakat. Nincs autómatikus hosszabbítás és egyéb kellemetlen trükközés/húzás ami ma már sajnos szinte szokásává vált a hasonló szolgáltatásokat nyújtó cégeknek. Mi mindig tisztességesen, legjobb tudásunk szerint nyújtjuk a szolgáltatásainkat. Úgy gondoljuk, hogy bizalom nélkül nem létezik jó, megbízható kapcsolat vagy vállalkozás. Éppen ezért a bizalom számunkra nagyon fontos.

Közösségi

Tisztában vagyunk azzal, hogy oldalunk számára a felhasználók a legfontosabbak! Ők, Ti vagytok azok, akik miatt az oldal létezik. Ti vagytok azok, akik használjátok, ha az oldal megfelelően működik: Könnyen Kezelhető, Gyors, Pontos, Biztonságos, Reklámmentes. Éppen ezért nekünk számít a véleményetek! Sőt, annak érdekében, hogy az oldal minél jobb legyen, a Ti segítségetekre is szükség van. Hibát találtál az oldalon? Esetleg nem releváns adatokat? Van egy ötleted, amivel jobbá tehetnénk az oldalt? Írj nekünk! Minden észrevételt, ötletet szívesen veszünk.

Gyakran Ismételt Kérdések:

Mi ez az oldal?

A Kunsági Cégjegyzék egy egyedülálló, újfajta cégjegyzék ami egy hagyományos értelemben vett cégjegyzék és egy hirdető felület kombinációja.

Mi az oldal célja?

A Kunsági Cégjegyzék célja összegyűjteni minden céget/vállalkozást egyehlyen egy modern térképes felületen. Megalkotni egy olyan adatbázist aminek segítségével bárki, bárhol, bármikor megtalálhatja azt amit keres.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

A Kunsági Cégjegyzék weboldalán bármilyen vállalkozás/cég regisztrálhat. A hirdetési felület tartalmazza (csomagtól függően) a cég/vállalkozás nevét, címét, kulcsszavait, illetve egyéb plusz adatokat. Ezeket az adatokat eltároljuk adatbázisunkban, amiben aztán bárki szabadon, díjmentesen kereshet. A Kunsági Cégjegyzék egyrészt segít az oldalt használóknak (potenciális ügyfeleknek) megtalálni azt a vállalkozást, céget, szolgáltatást amire szükségük van, másrészt a vállalkozásokat, cégeket is összeköti egymással. Miután felvettük egymással a kapcsolatot a cég/vállakozás ügyvezetője eldönti, hogy melyik csomag keretein belül szeretné a cégét/vállalkozását az alkalmazáson belül regisztrálni. Ezután egyeztetjük az adatokat, és feltöljük a céget/vállalkozást az adatbázisunkba.

Mennyi ideig lesz elérhető a hirdetésem?

Minden hirdetés 1 teljes éven keresztül lesz elérhető a Kunsági Cégjegyzék adatbázisában. Ezután a hirdető eldöntheti, hogy szeretne-e hosszabbítani a következő évre.

Van lehetőségem több évre is előfizetni?

Igen.

Tudunk idő közben változtatni a hirdetésem adatain?

Természetesen. Célunk többek között egy naprakész adatbázis létrehozása és annak naprakészen tartása. Amennyiben változtatni szeretne a hirdetés alapadatain (Név, Település, Cím, Kulcsszavak) a változtatások díjmentesek. Keretes illetve színes hirdetés esetében az extra adatokat tartalmazó hirdetési képek módosítása viszont feláras. A felár minden esetben a módosítás mértékétől függ. Akár a teljes grafika újraszerkesztése is megoldható. A kulcsszavak változtatása szintén feláras kulcsszavanként.

Mik azok a kulcsszavak és mi célt szolgálnak?

A kulcsszavak alkotják a Kunsági Cégjegyzék lelkét. Minden cég/vállalkozás megadhat tetszés szerint néhány kulcsszót (ingyenes esetén 1db, keretes esetén 3db, színes esetén 10db vagy több*1) a hirdetéséhez. A cégjegyzéket használó emberek (potenciális ügyfelek) pedig többek között ezek alapján találhatják meg a számukra szükséges céget/vállalkozást/szolgáltatást. Minél több jól megválasztott kulcsszóval rendelkezik egy hirdetés, annál nagyobb az esélye annak, hogy a cég/vállalkozás és a potenciális ügyfelek között létrejön a kapcsolat.

Hogyan adhatok fel hirdetést?

Az alábbi táblázat tartalmazza az egyes csomagokat, és az azokhoz tartozó adatokat. A "Megrendelem" gombra kattintás után az oldal átirányít a "Kapcsolatok" menübe, ahol létrehoztunk egy webes üzenetküldőt. Ezen keresztül, vagy egyéb elérhetőségeinken keresztül veheted fel velünk a kapcsoaltot, és adhatsz le megrendelést.

Cégem rendelkezik saját weboldallal. Van lehetőség arra, hogy a weboldalt integráljuk a cégjegyzéken belül?

Igen, mivel igény merült fel ezzel kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy kibővítjük az oldalt ezzel a szolgáltatással. Ez a szolgáltatás viszont csak a "SZÍNES" csomag esetén érhető el.

Ugyan azon a címen két cégem is működik, különböző tevékenységi körökkel. Hirdethetem egyben a kettőt?

Igen, ilyen esetben erre adunk lehetőséget, viszont ha a két cég külön telephellyel rendelkezik, akkor értelem szerűen annak ellenére, hogy a tulajdonos ugyan az, nem tudjuk a két céget egybe tenni, mivel ez megtévesztő lenne a térképes jelölésen. Ilyen esetben a két céget külön kölün kell kezelni.

INGYENES HIRDETÉS FEKETE-FEHÉR HIRDETÉS SZÍNES HIRDETÉS
Alap Adatok Név, Település, Cím Név, Település, Cím Név, Település, Cím
Időtartam 1 év 1 év 1 év
Bővebb Adatok NINCS Fekete-Fehér kép Színes kép
Kulcsszavak 1 db 3 db 10 db (*1)
Webhelyre Vezető Link NINCS NINCS VAN
Mennyiségi Kedvezmény NINCS NINCS VAN (*2)
Ár 0 HUF

(bruttó)

6.000 HUF

(bruttó)

18.000 HUF

(bruttó)

*1: Lehetőség van szinte korlátlan számú kulcsszó hozzáadására. A szolgáltatás feláras, ára 500 HUF (bruttó) / db.

*2: Azok számára, akik egyszerre több céget / üzletet is szeretnének hirdetni, mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Ebben az esetben az első cég / üzlet hirdetése teljes árú (18.000 HUF) minden további cég / üzlet pedig 14.000 HUF / db. (Ez több mint 20%-os kedvezményt jelent.) (A kedvezmény visszavonásig érvényes. Csak abban az esetben alkalmazható, ha minden cég / üzlet SZÍNES előfizetést kap.)